Rechtstreeks scannen naar een online map met ‘Scan-to-map’

Scan-to-map
Scan-to-map
Rechtstreeks naar een online map scannen

Waarom ‘Scan-to-map’? Ondanks dat we over het algemeen steeds minder papier gebruiken, is nog niet alles digitaal. Geregeld ben je nog bezig met het scannen van documenten om deze vervolgens als PDF te kunnen bewaren. Naast het tradionele bewaren op een PC is het mogelijk en vrij gebruikelijk om te scannen naar een e-mailadres.

Het gescande document wordt dan als bijlage toegevoegd aan een e-mail, die in het postvak IN terecht komt van de geadresseerde. Als je iemand een gescand document wilt mailen volstaat dit. Als je een document voor jezelf wil archiveren dan is dit in de praktijk is dit niet handig. Je wilt het document rechtstreeks kunnen benaderen en niet als bijlage via een e-mail. Ook zaken als een bestandsnaam wijzigen werkt niet als het een e-mailbijlage betreft.

Scan-to-map 

Om dit probleem op te lossen, heeft Aerobe Suite de Scan-to-map functie. Dit werkt als een postbus met e-mailadres, echter in plaats van e-mails ontvangt deze postbus alleen de bijlagen. In de postbus is direct de naam van het document te wijzigen en sleep je deze naar elke gewenste dossiermap. Er wordt tevens een online pre-view gegenereerd zodat je niet eerst het bestand hoeft te downloaden voordat je het kunt bekijken of dit is wat je zocht. Weg met papier! Scan je papieren archief en je ordners. Bespaar ruimte en maak alles altijd en overal beschikbaar. Handig en tijdsbesparend.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *