Flexibele abonnementen

Aerobe modules werken met gebruikerslicenties. Deze licenties zijn in praktische bundels verpakt. Voor een bundel sluit je een jaarabonnement af. De bundels maken daarmee flexibele groeiscenario’s mogelijk. Voorbeeld: De DLO module voor de hele school en de LMS module voor de bovenbouw.

Flexibel groeien met gebundelde abonnementen

Bundels

Leerjaarbundel

Je selecteert per school op basis van leerjaren voor welke leerlingen en leerkrachten je Aerobe in wilt zetten. 

 

 

Schoolbundel

Je kiest per school voor de inzet van Aerobe voor alle leerlingen en leerkrachten van alle leerjaren. Dit levert je een kostenvoordeel op ten opzichte van de leerjaarbundel op.

 

 

Bovenschoolse bundel

Deze bundel is bedoeld voor de inzet van Aerobe voor alle leerlingen en leerkrachten van alle scholen van een stichting. Dit is een stichting bundel die je de scherpste prijs per account oplevert.

 

 

Enterprise bundel

De enterprise bundel is de ultieme Aerobe bundel. Een meer dan complete Aerobe bundel. Bedoeld voor de stichting die alle modules voor alle scholen en alle gebruikers wil afnemen.

 

Support Abonnementen

We begrijpen dat een ongestoorde werking van een leerplatform van cruciaal belang is voor het onderwijs. De Aerobe modules zijn daarom altijd voorzien van een Aerobe supportabonnement. Een supportabonnement voorziet in het behoud van de goede werking van de module inclusief assistentie van de Aerobe servicedesk.

 

Google/Microsoft support abonnementen

Aerobe maakt gebruik van Google Workspace for Education en/of Microsoft Teams/Office 365. Ligt je focus op het gebruiken van een leerplatform in plaats van het beheren van Google of Microsoft? Dan is een Aerobe Google Workspace of Aerobe Microsoft support abonnement de oplossing voor jou.

Bekijk de modules
Lees meer over de toepassing van de modules

Meer weten over Aerobe bundels en abonnementen?

Vraag een online kennismakingsgesprek aan

Uiteraard vrijblijvend!
Alvast inlezen? Download dan hier de Aerobe brochure.
  • Open leerplatform
  • Stel je favoriete bundels samen
  • Gecoachte pilot
Brochure aanvragen