Flexibele abonnementen

Aerobe modules werken met gebruikerslicenties. Deze licenties zijn in praktische abonnementen verpakt. Een abonnement sluit je voor een jaar af. Daarmee zijn flexibele groeiscenario’s mogelijk. Voorbeeld: De DLO module voor de hele school en de LMS module voor de bovenbouw.

Flexibel groeien met gebundelde abonnementen

Abonnementen 

Leerjaarabonnement

Je selecteert per school op basis van leerjaren voor welke leerlingen en leerkrachten je Aerobe in wil zetten. 

 

Schoolabonnement

Je kiest per school voor de inzet van Aerobe voor alle leerlingen en leerkrachten van alle leerjaren. Dit levert je een kostenvoordeel op ten opzichte van het leerjaarabonnement.

 

Bovenschools abonnement

Dit abonnement is bedoeld voor de inzet van Aerobe voor alle leerlingen en leerkrachten van alle scholen van een stichting. Dit is een stichting abonnement die je de scherpste prijs per account oplevert.

 

Enterprise abonnement

Het enterprise abonnement is het ultieme Aerobe abonnement. Meer dan compleet en bedoeld voor de stichting die alle modules voor alle scholen en alle gebruikers wil afnemen.

 

Aerobe support abonnement

We begrijpen dat een ongestoorde werking van een leerplatform van cruciaal belang is voor het onderwijs. De Aerobe modules zijn daarom altijd voorzien van een Aerobe supportabonnement. Een supportabonnement voorziet in het behoud van de goede werking van de module inclusief assistentie van de Aerobe servicedesk.

 

Google/Microsoft support abonnementen

Aerobe maakt gebruik van Google Workspace for Education en/of Microsoft Teams/Office 365. Ligt je focus op het gebruiken van een leerplatform in plaats van het beheren van Google of Microsoft? Dan is een Aerobe Google Workspace abonnement of Aerobe Microsoft support abonnement de oplossing voor jou.

Bekijk de modules
Lees meer over de toepassing van de modules

Meer weten over Aerobe abonnementen?

Vraag een online kennismakingsgesprek aan

Uiteraard vrijblijvend!
Alvast inlezen? Download dan hier de Aerobe brochure.
  • Open leerplatform
  • Stel je favoriete bundels samen
  • Gecoachte pilot
Brochure aanvragen