Aerobe DLO is een webbased digitale leeromgeving (DLO) binnen het Aerobe-platform. Het is intuïtief te bedienen, voor zowel docenten als studenten. En… met één klik start je online leren. Er is geen specialistische kennis nodig om Aerobe DLO te gebruiken. De meer complexe technische zaken zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd. Zo wordt samenwerken, leren en meer plezier hebben een stuk makkelijker voor iedereen.

Leren anno nu

Differentiëren, personaliseren en adaptief leren met IT is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Hierin moet je als docent kunnen vertrouwen op een leeromgeving die het leren met IT makkelijker maakt. En die ook leuk is voor iedereen die ermee aan de slag gaat. Daarom is er Aerobe DLO, een webbased digitale leeromgeving (DLO) binnen het Aerobe-platform. 

Aerobe DLO is een uitgeveronafhankelijk platform. Het ontsluit educatieve content. En is heel toegankelijk zodat iedereen eigen keuzes kan selecteren en zelf kan arrangeren. Van methoden van uitgevers, tot eigen content en nog veel meer. 

Vraag een demo of brochure aan

Aerobe DLO voor MBO

Aerobe DLO is intuïtief te bedienen, voor zowel docenten als studenten. Er is dus geen specialistische kennis nodig om Aerobe DLO te gebruiken. Alle meer complexe technische zaken of werkzaamheden zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd. Van student tot directeur, van docent tot OOP’er… iedereen heeft zo z’n eigen reden om graag te leren en werken met Aerobe DLO.

Online leren makkelijk en toegankelijk

Met Aerobe start de docent met één klik geheel geautomatiseerd een Google Hangouts Meet sessie. Zo zijn er geen
ingewikkelde stappen of instructie nodig om het online leren te faciliteren.

Aerobe & Schoolpoort, een krachtige combinatie

Schoolpoort is een ideale aanvulling op Aerobe. In Schoolpoort kunnen studenten vanuit digitale portfolio’s gericht aan hun leerdoelen werken.

Aerobe en Schoolpoort werken samen in de digitale leeromgeving van Aerobe. Dat wordt gefaciliteerd met één keer inloggen, lekker makkelijk. Schoolpoort maakt deel uit van de app bibliotheek van Aerobe. Zo kun je bijvoorbeeld zelf educatieve content arrangeren vanuit de app bibliotheek.

Met de klassenmanagement module van Aerobe houden docenten zicht op de activiteiten van de student. En in Schoolpoort volgt de docent in ‘real time’ de voortgang van de studenten bij taken en projecten die gekoppeld zijn aan hun eigen doelen. Dit is allemaal duidelijk te zien op het studenten dashboard. Hier kunnen studenten én docenten zelf aanvinken of een doel is behaald.

Tijdrovende leerjaarovergangen, handmatig accounts aanmaken, exportbestanden uitwisselen… dit is voortaan definitief verleden tijd. Ontdek nu de krachtige combinatie van Aerobe en Schoolpoort.

Vraag een demo of brochure aan

Het gemak

Vraag een demo of brochure aan

Aerobe DLO zit vol met makkelijke en slimme features voor de student, docent en OOP’er. Zoals één login en wachtwoord voor studenten. Docenten kunnen zelf wachtwoorden voor studenten herstellen. Studenten kunnen lekker op school of thuis werken. Docenten kunnen opdrachten uitzetten en feedback geven. 

Aerobe DLO zorgt ook voor een optimaal klassenmanagement. Dat betekent meer grip op de klas door mee te kunnen kijken. Minder afleiding, dankzij het beperken van apps op het tabblad. En de mogelijkheid tot chromebook blokkeren, geluid uitzetten en nog veel meer. 

Verder levert Aerobe DLO tijdsbesparing op voor docenten. Minder netto lestijd door bijvoorbeeld zelf wachtwoorden van studenten te resetten of zelf de Facet modus in te kunnen schakelen. Allemaal mogelijk zonder IT-afdeling!

Ook makkelijk: de school- en bovenschoolse app bibliotheek, met reviews en ranking. Of eenvoudig een klassenbericht plaatsen, of snel een zieke docent waarnemen met behoud van klasseninstellingen. En Learning analytics geeft de mogelijkheid om heel gericht te werken met persoonlijke leerdoelen en digitale portfolio’s.

Highlights Aerobe DLO