Aerobe is een open leerplatform platform. Het is intuïtief te bedienen, voor zowel leerkrachten als leerlingen. En… met één klik start je online leren. Er is geen specialistische kennis nodig om Aerobe te gebruiken. De meer complexe technische zaken zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd. Zo wordt samenwerken, leren en meer plezier hebben een stuk makkelijker voor iedereen.

Leren anno nu

Differentiëren, personaliseren en adaptief leren met IT is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Hierin moet je als leerkracht kunnen vertrouwen op een leeromgeving die het leren met IT makkelijker maakt. En die ook leuk is voor iedereen die ermee aan de slag gaat. Daarom is er Aerobe, een open leerplatform met daarin een DLO, LM en DWO. 

Aerobe is een open uitgeveronafhankelijk platform. Het ontsluit educatieve content. En is heel toegankelijk zodat iedereen eigen keuzes kan selecteren en zelf kan arrangeren. Van methoden van uitgevers, tot eigen content en nog veel meer. 

Vraag de demo of brochure aan

Aerobe voor PO

Aerobe is intuïtief te bedienen, voor zowel leerkrachten als leerlingen. Er is dus geen specialistische kennis nodig om Aerobe te gebruiken. Alle meer complexe technische zaken of werkzaamheden zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd. Van leerling tot directeur, van leerkracht tot OOP’er… iedereen heeft zo z’n eigen reden om graag te leren en werken met Aerobe.

 

Online leren makkelijk en toegankelijk

Met Aerobe start de leerkracht met één klik geheel geautomatiseerd een Google Hangouts Meet sessie. Zo zijn er geen
ingewikkelde stappen of instructie nodig om het online leren te faciliteren.

Aerobe DLO en LMS, een krachtige combinatie

Het leermanagement systeem (LMS)is een ideale aanvulling op Aerobe. In LMS kunnen leerlingen vanuit digitale portfolio’s gericht aan hun leerdoelen werken.

Aerobe LMS en DLO  werken samen in Aerobe. Dat wordt gefaciliteerd met één keer inloggen, lekker makkelijk. LMS maakt deel uit van de app bibliotheek van Aerobe. Zo kun je bijvoorbeeld zelf educatieve content arrangeren vanuit de app bibliotheek.

Met de klassenmanagement module van Aerobe houden leerkrachten zicht op de activiteiten van de leerling. En in LMS volgt de leerkracht in ‘real time’ de voortgang van de leerlingen bij taken en projecten die gekoppeld zijn aan hun eigen doelen. Dit is allemaal duidelijk te zien op het leerlingen dashboard. Hier kunnen leerlingen én leerkrachten zelf aanvinken of een doel is behaald.

Tijdrovende leerjaarovergangen, handmatig accounts aanmaken, exportbestanden uitwisselen… dit is voortaan definitief verleden tijd. Ontdek nu de krachtige combinatie van Aerobe DLO en LMS.

Vraag een demo of brochure aan

Het gemak

Makkelijk toegang voor jonge leerlingen, met een persoonlijke QR code. Scan hier de QR-code en ontdek het gemak van de Aerobe pas.

Aerobe zit vol met makkelijke en slimme features voor de leerling, leerkracht en OOP’er. Zoals één login en wachtwoord voor leerlingen. Leerkrachten kunnen zelf wachtwoorden voor leerlingen herstellen. Leerlingen kunnen lekker op school of thuis werken. Leerkrachten kunnen opdrachten uitzetten en feedback geven. 

Aerobe zorgt ook voor een optimaal klassenmanagement. Dat betekent meer grip op de klas door mee te kunnen kijken. Minder afleiding, dankzij het beperken van apps op het tabblad. En de mogelijkheid tot chromebook blokkeren, geluid uitzetten en nog veel meer. 

Verder levert Aerobe tijdsbesparing op voor leerkrachten. Minder netto lestijd door bijvoorbeeld zelf wachtwoorden van leerlingen te resetten of zelf de Facet modus in te kunnen schakelen. Allemaal mogelijk zonder IT-afdeling!

Ook makkelijk: de school- en bovenschoolse app bibliotheek, met reviews en ranking. Of eenvoudig een klassenbericht plaatsen, of snel een zieke leerkracht waarnemen met behoud van klasseninstellingen. En Learning analytics geeft de mogelijkheid om heel gericht te werken met persoonlijke leerdoelen en digitale portfolio’s.

Highlights Aerobe