Aerobe DLO is een web based digitale leeromgeving (DLO) binnen het Aerobe-platform. Geschikt voor zowel het PO als VO. Het is intuïtief te bedienen, voor zowel leerkrachten, docenten als leerlingen. Er is dus geen specialistische kennis nodig om Aerobe DLO te gebruiken. De meer complexe technische zaken zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd. Zo wordt samenwerken, leren en meer plezier hebben een stuk makkelijker voor iedereen.

+ digitale werkomgeving

Leren én werken anno nu

Vanuit het onderwijs is er steeds meer behoefte om de systematiek van de DLO ook in te kunnen zetten voor een digitale werkomgeving. Zodat er een geïntegreerde digitale leer- en werkomgeving (DLWO) ontstaat. Daarom is er – in combinatie met DLO – ook Aerobe DLWO, een webbased digitale werkomgeving binnen het Aerobe-platform.

Door ook nog Aerobe Nieuws toe te voegen wordt het mogelijk om de  formele communicatie binnen scholen eenvoudig te maken. Dan wordt organisatie-nieuws vanuit een centraal punt gestructureerd, geredigeerd en gearchiveerd, aangeboden. De combinatie Aerobe DLO & DWO & Nieuws heeft als resultaat:  een digitale leer- en werkomgeving, ofwel de ‘DLWO’.

Vraag de brochure aan

Voor docenten en medewerkers

De DLO is bedoeld en ingericht om het leerproces voor leerlingen en docenten te structureren en te ondersteunen. De DWO is er voor alle medewerkers. Om de individuele werkprocessen te structureren, digitaal te ondersteunen en digitaal samen te werken. En zo het delen van kennis toegankelijk en makkelijk te maken. Voor iedereen.

Het gemak

Vraag de brochure aan

Het toevoegen van DWO aan Aerobe DLO betekent kiezen voor heel veel gemak. Om te beginnen gebruiksgemak. Zo is de vormgeving en  bediening eenduidig met Aerobe DLO. Bespaar tijd, met een handige zoekfunctie. En door snel (zonder opnieuw inloggen) te kunnen schakelen tussen de Aerobe DLO en Aerobe DWO.

Gemakkelijk is ook het overzicht, dankzij thematisch georganiseerde toepassingen. Organisatiebrede toepassingen worden op een vaste plek in het interface aangeboden (bijvoorbeeld  e-mail, agenda, adresboek, leerlingadministratiesysteem, financieel- en hrm-systeem). Ook gemakkelijk: een overzichtelijk startscherm met zo min mogelijk kliks. Vrij invulbare thema’s die door het systeem worden georganiseerd. En niet te vergeten de mogelijkheden voor informele communicatie, zoals korte mededelingen op een prikbord.

 

Highlights Aerobe dwo