Aerobe Monitor kan netwerken, systemen en applicaties bewaken en prestaties monitoren. Met Aerobe Monitor is het gemakkelijk een probleem snel te signaleren, te analyseren en dus op te lossen. De Aerobe Monitor Box sluiten we aan op locatie. Zo wordt snel en overzichtelijk duidelijk waar de netwerkproblemen zitten of waar zich potentiële knelpunten ontwikkelen. Nog voordat collega’s hiervan hinder ondervinden.

Stel, een van je medewerkers start ‘s ochtends haar computer op en opent de e-mailclient om te kijken of er nieuwe berichten zijn. Maar in plaats van een lijst berichten is alleen de volgende melding te zien: ‘Netwerkfout. De berichten kunnen niet worden opgehaald’.De medewerkster zucht. Dit is al de derde keer deze week…

Komt dit bekend voor? Wat als er sneller gereageerd kon worden op dit soort storingen? Of beter nog, wat als dit verholpen kon worden voordat de medewerkster er last van had? Daarom is het goed dat er Aerobe Monitor is. Met een Aerobe Monitor op locatie is het gemakkelijk om problemen in het netwerk snel te signaleren en dus op te lossen. Vaak nog voordat anderen hier hinder van ondervinden!

Voor wie

Netwerk Monitor Syteem Overzicht

Netwerkbeheerders ontzorgen – Ben je netwerkbeheerder of ben je binnen de organisatie verantwoordelijk voor het ‘up and running’ houden van de digitale systemen?

Dan is het handig om te weten dat je kunt beschikken over Aerobe Monitor. Zodat je proactief en snel problemen in je netwerk kunt signaleren en oplossen. Al voordat het een echt probleem is voor je collega’s.

Het gemak

Overzichtelijk en eenvoudig – Aerobe Monitor is duidelijk en overzichtelijk. Dankzij de verschillende beschikbare lijsten en de kaartweergave zie je snel op welke locatie(s) netwerkproblemen optreden.

Vervolgens kun je met enkele kliks op het probleem inzoomen om zo in detail te achterhalen wat het probleem is en sinds wanneer dit optreedt.

Verder is Aerobe Monitor eenvoudig te installeren. De Aerobe Monitor box wordt met de bijgeleverde netwerkkabel aangesloten op een switch op locatie. Wij richten je omgeving in, verzorgen de Aerobe boxes en configureren de netwerkchecks die relevant voor je zijn.

Uiteraard allemaal in goed overleg, want ook hier geldt natuurlijk: ‘samenwerken is alles’!

Highlights

  • Overzichtelijk en duidelijk
  • Netwerkproblemen signaleren en analyseren
  • Relevante netwerkchecks
  • Eenvoudig te installeren
  • Proactief netwerkproblemen voorkomen
  • Verschillende beschikbare lijsten
  • Heldere kaartweergave