Aerobe news is een handig platform voor iedereen die geen tijd of kennis heeft om zelf een nieuwsplatform in te richten, of zich te verdiepen in HTML. Wij richten de omgeving samen met jou in. En voor je het weet publiceer je artikel na artikel – openbaar, verborgen of afgeschermd. Met Aerobe News communiceer je efficiënt met door jouw geselecteerde doelgroepen.

Je hebt de behoefte om gericht informatie te delen. Het probleem is dat sommige artikelen moeten openbaar zijn, terwijl andere juist vertrouwelijk zijn. Daarbij komt dat je ook niet de tijd en kennis hebt om zo’n platform in te richten en te verdiepen in HTML.

Ons Aerobe News platform biedt de oplossing in 1 systeem. Wij richten de omgeving in goed overleg in en voor je het weet publiceer je artikel na artikel – gericht aan de abonnees voor wie ze bedoeld zijn.

Voor wie

Niveaus van communiceren binnen Aerobe News

Openbaar, verborgen of afgeschermd Met Aerobe News kan iedereen naar eigen specifieke behoefte nieuws delen. De nieuws site kent namelijk meerdere weergave gradaties waarmee we je helemaal op maat kunnen helpen. Je kunt ervoor kiezen om alle artikelen direct op jouw nieuws site te presenteren. Artikelen kunnen ook verborgen blijven en alleen per e-mail worden verstuurd naar een selecte groep mensen. Of misschien wil je alleen artikelen ontsluiten aan bekenden die met een inlognaam en wachtwoord zich moeten aanmelden. Meerdere combinaties zijn mogelijk.

Het gemak

Je abonnees automatisch op de hoogte – Met de ingebouwde mailer ontvangt iedere abonnee automatisch een e-mail wanneer je dat wenst. Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Ook met actuele artikelen helpt Aerobe News je verder: met de WordPress editor kun je eenvoudig je artikelen schrijven en klaarzetten voor de eerstvolgende mailing. Verder kun je er ook voor kiezen om deze artikelen aan te vullen met artikelen van andere gerelateerde nieuws sites. Dit werk heel makkelijk, met een RSS feed. Aerobe News wordt gevoed door bronsystemen naar keuze, zoals je LAS/LVS en/of personeelssysteem.

Highlights

  • Openbaar, verborgen of afgeschermd
  • Al je abonnees automatisch op de hoogte houden
  • Ook geschikt voor iedereen zonder ervaring met HTML
  • Nieuws delen naar eigen behoefte
  • Artikelen ontsluiten met inlognaam en wachtwoord mogelijk
  • Met selecte doelgroepen communiceren
  • Berichtgeving via ingebouwde
  • Artikelopslag op intranet en internetsite
  • Dankzij RSS feed ook gerelateerd nieuws verzenden