Een digitale leer- én werkomgeving… dat is helemaal optimaal met Nieuws erbij. Aerobe Nieuws is een handig platform voor iedereen die geen tijd of kennis heeft om zelf een nieuwsplatform in te richten. Met mogelijkheden voor openbare, verborgen of afgeschermde berichten of artikelen. En met de ingebouwde mailer kan iedere abonnee dagelijks, wekelijks of maandelijks een e-mail ontvangen. 

Aerobe Nieuws maakt DLO en DWO compleet

Het is handig om altijd gericht informatie te kunnen delen. Maar niet iedereen heeft de tijd en kennis om een nieuwsplatform in te richten en zich te verdiepen in HTML, compleet met mogelijkheden om te kiezen tussen openbare, verborgen of afgeschermde berichten of artikelen. 

Aerobe biedt met haar nieuwsplatform een makkelijke oplossing binnen één toegankelijk systeem. Zodat nieuws altijd goed aankomt, alleen bij de lezers voor wie het bedoeld is. 

Vraag de brochure aan

Openbaar, verborgen of afgeschermd

Met Aerobe Nieuws kan iedereen naar eigen specifieke behoefte nieuws delen. Dit platform kent namelijk meerdere weergavegradaties. Kies ervoor om alle artikelen direct op de eigen nieuwsomgeving te presenteren. Houd artikelen verborgen en verstuur deze alleen per e-mail naar een selecte groep mensen. Of ontsluit bijvoorbeeld alleen artikelen aan bekenden die zich aanmelden met een inlognaam en wachtwoord. Meerdere combinaties zijn mogelijk.

Vraag de brochure aan

Niveaus van communiceren binnen Aerobe Nieuws

Het gemak

Vraag de brochure aan

Met de ingebouwde mailer van Aerobe Nieuws ontvangt iedere abonnee automatisch een e-mail wanneer je dat wenst. Dagelijks, wekelijks of maandelijks. Ook met actuele artikelen helpt Aerobe News je verder: met de WordPress editor kun je eenvoudig je artikelen schrijven en klaarzetten voor de eerstvolgende mailing. Verder kun je er ook voor kiezen om deze artikelen aan te vullen met artikelen van andere gerelateerde nieuws sites. Dit werk heel makkelijk, met een RSS feed. Aerobe News wordt gevoed door bronsystemen naar keuze, zoals je LAS/LVS en/of personeelssysteem.

Highlights Aerobe nieuws