We pakken het samen aan

We zijn méér dan een online leerplatform. Aerobe onderdeel uit laten maken van het dagelijkse werk op school, is voor ons het echte doel. Dus na de technische oplevering begint het voor ons pas echt. We gaan - en blijven - je helpen en begeleiden. Om ervoor te zorgen dat iedereen optimaal gebruik maakt van het open leerplatform. Hier is Aerobe uniek in. Zo stellen we samen een groeiplan op dat aansluit bij je huidige omgeving, het tempo waarin je wilt groeien en je onderwijsvisie.
laptop
Aerobe-1197257945

Uniek groeiplan op maat

Bij de start van het platform komt er een hoop op je af. Daarom gaan we eerst samen aan tafel om een groeiplan te maken. Daar zijn we uniek in bij Aerobe. We maken van te voren keuzes welke modules of functionaliteiten eerst aangezet worden, en vervolgens gaan we gefaseerd eventuele andere modules aanzetten. Een soort levels, zeg maar. Zo kan iedereen wennen en optimaal leren werken met Aerobe.

 

We gaan voor optimale adoptie

Na de technische installatie van Aerobe komen we langs voor een praktische instructie waarbij je direct zelf aan de slag gaat. De volgende dag komen we terug voor persoonlijke coaching en het beantwoorden van hulpvragen. Daarna kan het groeiplan echt van start gaan. En we laten je niet alleen. Zo staat ons helpcentrum vol met handige en duidelijke tutorials, video's en heldere artikelen. Alles om te zorgen voor een succesvolle landing van Aerobe binnen je school!

Aerobe nodigt je uit

Vraag een kennismakingsgesprek aan of download de brochure.

We nemen graag contact met je op

Uiteraard geheel vrijblijvend
Alvast meer weten? Download onze brochure.
  • Aanpak en uitleg modules
  • Abonnementstructuur
  • Makkelijk te delen met collega's
Brochure aanvragen