Aerobe Suite maakt online samenwerken makkelijk. Alles in de cloud, in een eigen afgeschermde omgeving met geïntegreerde functies. Je info wordt veilig opgeslagen in Aerobe Suite, altijd & overal toegankelijk. Zo kun je (samen)werken waar en wanneer je maar wil. En je kunt uitbreiden met bijvoorbeeld e-mail, agenda, CRM of documentarchivering.

In de cloud – Samenwerken, dat heeft steeds meer te maken met online/digitale werkomgevingen. Aerobe Suite is een logisch antwoord op deze ontwikkelingen. Met Aerobe Suite kun je (samen)werken waar en wanneer je maar wil.

Aerobe Suite maakt online samenwerken makkelijk, voor iedereen die ermee werkt. Met geïntegreerde functies zodat jij en je collega’s niet allerlei verschillende programma’s hoeven te gebruiken.

E-mail, agenda, adresboek en nog veel meer: je hebt alles overzichtelijk bij elkaar op één plek.

Voor wie

Voor iedereen die permanent of tijdelijk projectmatig wil samenwerken. Wat je werkterrein ook maar is, met Aerobe Suite heb je de beschikking over een eigen afgeschermde omgeving. Hierin kunnen jij en je medewerkers/partners/leveranciers optimaal samenwerken. Breid deze omgeving uit met de functionaliteit die je wenst. E-mail, agenda, CRM, document archivering. Geen probleem met Aerobe Suite.

Het gemak

Altijd & overal – Met Aerobe Suite kun je werken waar en wanneer je maar wilt. Het maakt niet uit op welk (mobiel) apparaat. Al je informatie is veilig opgeslagen in Aerobe Suite, altijd & overal toegankelijk. Alles overzichtelijk bij elkaar, veilig in de cloud.

Ook makkelijk: Aerobe Suite is intuïtief in gebruik. Bij het ontwerpen van Aerobe Suite apps staat namelijk de ervaring van de eindgebruiker bovenaan. Het gebruik en beheren van de apps houden we zo eenvoudig en intuïtief mogelijk. Zodat iedereen zo makkelijk mogelijk kan samenwerken.

Highlights

  • Altijd & overal toegankelijk
  • E-mail, agenda, adresboek, dossiers en meer
  • Alles op één plek
  • voor iedereen die permanent of tijdelijk wil samenwerken
  • Intuïtief in gebruik
  • Uit te breiden met extra functionaliteiten
  • Veilige, afgeschermde cloudomgeving