Een web app op maat kan een goede oplossing zijn voor een organisatie of bedrijf. Bijvoorbeeld om processen en communicatie optimaler te laten verlopen, tijdwinst te behalen of gewoon dingen makkelijker te maken. We bespreken graag samen de mogelijkheden om je uitdaging te vertalen naar een online app.

Meer weten?

Case – StyleMathôt

Workflow voor StyleMathôt & Record Industry –

Grammofoonplaten zijn weer hot. Record Industry is een Nederlands bedrijf en behoort, met een capaciteit van 50.000 platen per dag, tot de grootste platenperserijen van de wereld. Drukkerij StyleMathôt drukt de hoezen en de labels voor Record Industry. Het gaat al snel om meer dan tien miljoen platen per jaar.

Om zo snel en efficiënt mogelijk te produceren moet StyleMathôt altijd nauw samenwerken met Record Industry. Welke hoes/label is wanneer nodig en hoeveel? Is het ontwerp van de hoes goedgekeurd door de opdrachtgever? Hoe zetten we de drukpers zo economisch mogelijk in? Hoe ziet de planning naar de toekomst eruit, en hoe houden we het overzicht? Al met al een complex logistiek vraagstuk…

Aerobe ontwikkelde hiervoor in nauwe samenwerking met StyleMathôt een communicatie- en workflow-oplossing: de ‘StyleMathôt Record Industry Communication Tool’, of kortweg ‘STRICT’. StyleMathôt leverde de functionele specificaties aan en Aerobe bouwde de applicatie. Het resultaat is een hogere doorloopsnelheid voor productie, minder fouten, betere planning en afstemming tussen alle betrokken. Het hele orderproces wordt nu door 1 Fte gemanaged.

Style Mathôt Record Industry

Case – eBitsing

Gegarandeerd groeien – De eBitsing app is ontworpen met als uitgangspunt het boek ‘BITSing, garanties voor groei’. Dit boek is geschreven door Frans de Groot – de grondlegger van de unieke, succesvolle BITSing methode.

eBitsing is de online coach voor gegarandeerde groei. Je maakt in zeven stappen een groeiplan op basis van je ambities. Ontdek welke activiteiten hiervoor nodig zijn en wat het hoogste rendement gaat opleveren. Ervaar het zelf, want grote kans dat eBitsing hét recept is voor je eigen ‘gouden ei’! Je kan op elk moment er ook nog voor kiezen om je groeiplan op te waarderen naar de Bitsing Relatiemanager. Hiermee kun je strak in de gaten houden hoe je extra kan sturen naar een optimale conversie.

eBitsing