Een digitale leer- én werkomgeving optimaal laten werken. Daarbij is het vanzelfsprekend dat we verder gaan dan alleen producten en tailormade apps. Ontdek alle mogelijkheden van onze webservices. 

Domeinregistratie

Een eigen domein, e-mail op eigen domeinnaam ontvangen. Dat soort dingen zijn heel belangrijk als het gaat om optimaal functioneren of samenwerken. Daarom verzorgt Aerobe ook met alle plezier alles voor domeinnamen en domeinregistratie. 

Bestel hier

Hosting

Een website optimaal laten werken en bereikbaar maken. Klinkt als een randvoorwaarde, maar is wél heel belangrijk! Daarom biedt Aerobe als service ook hosting aan. Waarom verder zoeken als dit ook gewoon bij Aerobe kan?

Bestel hier

CMS

Met behulp van ons WordPress platform kan Aerobe samen met de instelling of organisatie een website opzetten waar steeds meer mee mogelijk is. En die met minimale inspanning zelf te beheren is en makkelijk aan te passen.

. 

Bestel hier

Datamigratie

Aerobe heeft diverse apps ontwikkeld om grote hoeveelheden bestanden gestroomlijnd te kopiëren naar onder andere Google Drive, OneDrive en Sharepoint Online. Dit bespaart een hoop tijd en voorkomt handmatige fouten.

 

Bestel hier