Digitale leeromgeving

Met effectief klassenmanagement ontzorgt Aerobe de leerkracht in het praktische deel van het lesgeven. Zowel in de klas op school als op afstand thuis. De leerkracht organiseert zelf de les met de intuïtieve bediening van Aerobe en monitort de activiteiten in de groep. Tussenkomst van de IT-afdeling is niet nodig. Alle technische functies en randvoorwaarden zijn geautomatiseerd. Zo verhogen we de zelfredzaamheid van de leerkracht. En besparen we kostbare tijd.

Aerobe-851893048

Optimale ondersteuning met de DLO

De DLO helpt de leerkracht met de praktische kant van het lesgeven. Van organiseren tot effectieve begeleiding.

Generiek DLO

Klassenmanagement

Als leerkracht organiseer je de les in Aerobe. Voor een hele groep, meerdere groepjes of op individueel niveau. Zo geef je persoonlijke aandacht die past bij het niveau van de leerling. De monitorfunctie geeft zicht op waar de leerling mee bezig is. Met de filterfunctie bepaal je waar de leerling aan mag werken. Op deze manier breng je focus aan voor de leerling en creëer je rust in je les.
Verdieping DLO Bibliotheek

Al je lesmateriaal onder één dak

Met de bibliotheek werk je met door jou gekozen educatieve content in je les. In de bibliotheek staat de educatieve content die je school gebruikt. Zowel leerlijnen van uitgevers als zelfgemaakte content en/of VO-Content en lestaken.
Verdieping DLO Helpcentrum

Helpcentrum

Heb je hulp nodig bij uitleg van functionaliteit? Het helpcentrum zit vol met zelfhulpmaterialen, zoals korte video’s en praktische tips. Hier kun je, wanneer het je uitkomt, zelf op zoek naar informatie. Effectieve begeleiding, op basis van behoefte en beschikbaarheid.

Meer weten over de modules van Aerobe?

Bekijk de modules