Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van vragen die ons vaak worden gesteld, met korte en heldere antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Aerobe-1326030801

Staat jouw vraag ertussen?

Heeft Aerobe een demo omgeving waar ik kan experimenteren?
Aerobe heeft geen demo omgeving. In de ervaring van Aerobe is een demo omgeving als een lege doos die geen relatie heeft met de werkvloer van jouw school. Wij geloven in een gebruikerservaring die overeenkomt met de werkelijk schoolsituatie. Aerobe heeft hiervoor het “gecoachte Aerobe pilot programma” ontwikkeld. Vraag naar het Aerobe pilot programma.
Van welke educatieve uitgevers kan ik lesmateriaal bij Aerobe bestellen?
Aerobe is een open leerplatform, volledig onafhankelijk van educatieve uitgeverijen. Aerobe verkoopt geen lesmateriaal van educatieve uitgevers. Er is geen sprake van een verplichte bundeling met welke educatieve applicatie dan ook.
In hoeverre zijn de licenties van de Aerobe modules los verkrijgbaar?
Voor elke module geldt dat deze flexibel inzetbaar is. Per module kan gekozen worden voor een leerjaar bundel, schoolbundel of bovenschoolse bundel. Bv. DLO voor de hele school en LMS voor de bovenbouw.
Wat is de looptijd van Aerobe licenties en abonnementen?
De standaard looptijd van alle Aerobe licenties is 1 jaar.
Kan ik Chromebooks bij Aerobe bestellen?
Aerobe is een onafhankelijke leerplatform specialist. In de visie van Aerobe moet een infrastructuur transparant zijn voor educatieve applicaties. Voor het leveren van devices zoals Chromebooks, laptops, WiFi etc. verwijzen wij naar infrastructuur specialisten.
Welke producten levert Aerobe?
Aerobe is Google Certified Education (& Enterprise) Partner. Chrome Educatie upgrade licenties, Google Workspace licenties en CloudReady licenties van Neverware kunnen in de webshop worden besteld.
Welke productivity suites onderhoudt Aerobe?
Aerobe kent optionele support abonnementen voor Google Workspace en Microsoft. Afhankelijk van kennis, kunde en visie kiest de school voor een Google/Microsoft support abonnement.
foto jessica aerobe
Ik help je graag verder
Staat je vraag er niet bij? Ik help je graag.
Stel je vraag