Evenementen agenda Expanding Visions en Aerobe

Team of business people collaborate holding up jigsaw puzzle pieces as a solution to a problem

Online kennissessie: Meer grip op IT

15 februari 15:30-16:15u
De scope van IT in het onderwijs wordt steeds breder en daarmee duurder. Om er een aantal te noemen: digitale veiligheid, normenkader informatiebeveiliging & privacy en informatiemanagement. Complexe onderwerpen die niet bij de kernactiviteiten van het 'onderwijzen' horen, maar wel degelijk steeds urgenter worden. Hoe organiseer je dit als IT-organisatie? En hoe houd je het betaalbaar? In deze kennissessie gaan we hier dieper op in. 
Info en aanmelden
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: Portfolio en Taken

10 maart
Aan de slag met Portfolio en Taken. Eenvoudig opdrachten maken, uitdelen aan je leerlingen én delen met je collega's. De leerling meer eigenaarschap geven in zijn leerproces door laagdrempelig te beginnen een portfolio opbouwen. Wat zijn de mogelijkheden in Aerobe?
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: Informatiemanagement en architectuur

april ntb
Hoe bouw je een veilige, stabiele en goed functionerende IT-omgeving voor jouw school? En hoe zorg je voor een stevig fundament middels beleid? Informatiemanagement en architectuur zijn twee cruciale pijlers onder de IT omgeving van de school die hier antwoord op kunnen geven. Een uitdagend onderwerp! Inschrijving opent binnenkort.