Evenementen agenda Expanding Visions en Aerobe

Scherm­afbeelding 2023-09-04 om 13.51.24

Webinar: Scan Normenkader

Dinsdag 26 september 15:30-16:15u
Door het ministerie van OCW, Kennisnet, PO-raad en VO-raad is het programma Digitaal Veilig Onderwijs geïnitieerd. Een van de onderdelen uit het programma betreft het normenkader informatiebeveiliging. Het normenkader bestaat uit meer dan 300 punten (toetsingskader). Volgens Kennisnet wordt het een flinke klus voor scholen om te voldoen aan het normenkader. Maar waar staat jouw school nu en wat moet je doen om de noodzakelijke stappen te zetten? Het begint dus met inzicht. Hiervoor hebben wij de Scan Normenkader Informatiebeveiliging ontwikkeld. Hiermee wordt inzicht gegeven in de huidige status van informatiebeveiliging op jouw school. Meer weten over de impact van het Normenkader en hoe de scan daarbij kan helpen? Sluit dan aan bij het webinar van Expanding Visions. Inschrijving is open.
Info en aanmelden 26 sep
Regie as a Service

Online kennissessie: Ontdek de kracht van Regie as a Service

Dinsdag 3 oktober 15:30-16:15u
Techniek verdwijnt steeds meer in de cloud. Dit vraagt voor uw organisatie om een nieuwe rol, namelijk die van ‘Cloud management’ ofwel het regie voeren over (cloud)leveranciers. Expanding Visions doet dit graag voor u, als een regiebureau. We noemen dit ‘Regie-as-a-Service’ of kortweg ‘RaaS’. U kunt hierbij gebruik maken van de volgende diensten: Regie management, informatie management, interim management, contract management, architectuur ontwerp & bewaking, IT-inkoop, servicedesk en programma- en projectmanagement. Inschrijving opent binnenkort.
Info en aanmelden 3 oktober
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: Google spreker! Workspaces voor het onderwijs

Woensdag 4 oktober 15:30-16:15u
Wat is er mogelijk in de Google Workspaces voor het onderwijs? Waar zitten de verschillen en waar moet je voor kiezen? Inschrijving opent binnenkort.
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: Leren zichtbaar maken met spreker uit het onderwijs

Woensdag 11 oktober, 15:30-16:15u
Hoe maak je leren nu zichtbaar? Externe spreker uit het onderwijs vertelt aan de hand van de praktijk hoe hij Aerobe LMS inzet om het leren zichtbaar te maken. Inschrijving opent binnenkort.
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: Informatiemanagement en architectuur

Woensdag 18 oktober, 15:30-16:15u
Hoe bouw je een veilige, stabiele en goed functionerende IT-omgeving voor jouw school? En hoe zorg je voor een stevig fundament middels beleid? Informatiemanagement en architectuur zijn twee cruciale pijlers onder de IT omgeving van de school die hier antwoord op kunnen geven. Een uitdagend onderwerp! Inschrijving opent binnenkort.
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: Rubrics in Aerobe

Woensdag 15 november, 15:30-16:15u
 Hoe werk je binnen Aerobe met rubrics, in combinatie met leerdoelgericht werken?
En hoe maak je het werken met rubrics inzichtelijk voor de leerling en ouders? Aan de hand van een praktijkcase nemen we je mee hoe je binnen Aerobe de voortgang van de leerling laat zien en inzicht verschaft in het leerproces. Inschrijving opent in september.
Groeiplan voor groei

Online kennissessie: IAM in Aerobe

Woensdag 29 november, 15:30-16:15u
Inschrijving opent in oktober.