Evenementen agenda

Van denken naar doen

Online kennissessie: 'Leren met IT: Van denken naar doen'

Woensdag 22 maart, 15:30-16:15u

De inzet van IT bij het leerproces, al dan niet op afstand, wordt steeds belangrijker. IT-projecten staan er echter om bekend dat ze langer duren en meer kosten dan gepland. Bij IT-projecten is het doel vaak helder, maar de route er naartoe meestal niet. Hoe kom je dan toch succesvol van denken naar doen?

Meer informatie en aanmelden
IAM

Online kennissessie: 'Identity en Access management op school'

Woensdag 19 april, 15:30-16:30u
De veiligheid van informatie staat ook in het onderwijs flink onder druk. Hoe zorgen we ervoor dat de digitale identiteiten van onze leerlingen en medewerkers veilig zijn en blijven? Een centrale rol hiervoor ligt bij Identity en Accessmanagement. Ofwel: wie ben jij en wat mag jij in de digitale omgeving van de school. Een uitdagend onderwerp dat niet alleen over techniek maar ook over processen gaat. Samen met een bekende IAM leverancier organiseert Expanding Visions een online kennissessie. Meer informatie en aanmelden komt binnenkort beschikbaar.
Meerjaren begroting

Online kennissessie: 'IT begroten geeft meer grip!'

Woensdag 24 mei, 15:30-16:30u
Scholen ervaren het meer en meer. Er gaat veel geld om in IT. Geld dat je maar één kunt uitgeven. Hoe doe je dat als schoolorganisatie? Geeft mijn meerjarenbegroting IT wel voldoende inzicht om beslissingen te nemen of is het een boekhoudkundig kostenoverzicht? Speciaal voor het onderwijs organiseert Expanding Visions deze kennissessie online. In 60 minuten helpen we je op weg. Meer informatie en aanmelden komt binnenkort beschikbaar.