Aerobe DLO is een web based digitale leeromgeving (DLO) binnen het Aerobe-platform. Geschikt voor zowel het PO als VO. Het is intuïtief te bedienen, voor zowel leerkrachten, docenten als leerlingen. Er is dus geen specialistische kennis nodig om Aerobe DLO te gebruiken. De meer complexe technische zaken zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd. Zo wordt samenwerken, leren en meer plezier hebben een stuk makkelijker voor iedereen.

vraag de brochure aan

Leren anno nu – Differentiëren, personaliseren en adaptief leren met IT is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Hierin moet je als leerkracht of docent kunnen vertrouwen op een leeromgeving die het leren met IT makkelijker maakt. En die ook leuk is voor iedereen die ermee aan de slag gaat. Daarom is er Aerobe DLO, een web based digitale leeromgeving (DLO) binnen het Aerobe-platform.

Aerobe DLO is als een lege gereedschapskist, die de leerkracht of docent zelf naar eigen keuze vult. Het gereedschap is altijd afgestemd op het doel, de kist is alleen toegankelijk als je de sleutel hebt. En het gereedschap is goedgekeurd door de school. Aerobe DLO is een uitgeveronafhankelijk platform.

Vraag de brochure aan

Voor wie

Van leerling tot schooldirecteur – Aerobe DLO is geschikt voor zowel het PO als VO. Het is intuïtief te bedienen, voor zowel leerkrachten, docenten als leerlingen. Er is dus geen specialistische kennis nodig om Aerobe DLO te gebruiken. Alle meer complexe technische zaken of werkzaamheden zijn geautomatiseerd en daardoor ontzorgd.

Van directeur tot leerling, van leerkracht of docent tot ICT’er… iedereen heeft zo z’n eigen reden om graag te werken -en samen te werken- met Aerobe DLO.

Vraag de brochure aan

Het gemak

Praktisch én technisch – Aerobe DLO zit vol met makkelijke en slimme features voor de leerling, leerkracht en ICT’er. Zoals één login en wachtwoord voor leerlingen. En voor de jongsten is er een picto login. Leraren kunnen zelf wachtwoorden voor leerlingen herstellen. Leerlingen kunnen lekker op school of thuis werken. Met bijvoorbeeld Rekentuin, Squla, VO-content, of werken aan een spreekbeurt of werkstuk in Google Classroom. Leerkrachten en docenten kunnen met Classroom opdrachten uitzetten en feedback geven.

Aerobe ontzorgt scholen bij het aanvragen en inrichten van het G suite for Education domein en de migratie van gegevens, zoals mailboxen en bestanden. We ondersteunen bij het uitrollen van Chromebooks, geven training voor leerkrachten en ICT’ers. Verder beheren we ook de G Suite for Education omgeving. En we doen graag nog veel meer, zoals hulp bij het verder op maat instellen van het systeem, of het leveren van Chrome-apparaatlicenties.

Highlights

 • Uitgeveronafhankelijk platform
 • Volledig geïntegreerd met G Suite for Education
 • Ontwikkeld op specificatie van leerkrachten en docenten
 • Intuïtief in gebruik
 • 1x inloggen om educatieve content te gebruiken
 • School- en bovenschoolse App-bibliotheek, met reviews & ranking
 • Dashboard met gebruiksstatistieken
 • Persoonlijke agenda, e-mailadres en opslag in de cloud
 • Team- en groeps-agenda
 • Persoonlijke login (zover mogelijk geanonimiseerd)
 • Monitorfunctie om met de leerlingen mee te kijken
 • Werkt op Chromebook, PC, laptop en/of tablet  
 • Koppeling met het leerlingadministratiesysteem
Vraag de brochure aan

Google for Education Partner

Aerobe is officieel Google for Education partner. Aerobe DLO is dan ook volledig geïntegreerd met het Google for Education platform, met apps zoals Gmail, Agenda, Classroom, Contacten, Drive, Documenten, Formulieren, Discussiegroepen, Spreadsheets, Sites, Presentaties, Talk/Hangouts en Vault. Zo wordt werken, leren en samenwerken handiger en leuker!

Chrome Licentie bestellen? Klik hier.

Expanding Visions Certified Reseller

Aerobe ontwikkelt op basis van functionele wensen van het onderwijs en levert en onderhoudt Aerobe DLO. 

Expanding Visions is een IT regiebureau gespecialiseerd in het onderwijs en gekwalificeerd implementatiepartner en reseller van Aerobe DLO. 

Door deze samenwerking wordt leren met IT heel praktisch!

Bekijk ook onze speciale apps voor het onderwijs op apps.aerobe.net

Privacy policy