Kennismaking

Je school heeft gekozen voor het Aerobe open leerplatform. Deze pagina hebben we speciaal voor jou gemaakt, zodat je alvast kan kennismaken met ons leerplatform. Bij Aerobe gaan we voor eigentijds en vooruitstrevend onderwijs. Het onderwijs van nu. We maken het makkelijk om op een vernieuwende manier te leren, samen te werken en te communiceren.

Suite-image-2-1200x800

Wat betekent dit voor jou?

Je gaat gebruik maken van onze DLO, een digitale leeromgeving die je helpt de les te organiseren en arrangeren. Hierbij hoort uiteraard goede begeleiding. Daarom komen we bij je langs voor een instructie, hier ga je direct zelf aan de slag. De dag erna komen we terug voor floorwalking, een dagdeel waar je je vragen kunt stellen en wij direct met je meedenken.

Alvast nieuwsgierig naar de DLO?

Bekijk deze twee video's door op de 'play' knop te drukken.

HubSpot Video

De video hierboven laat zien hoe je de digitale leeromgeving kunt inzetten tijdens je les.

HubSpot Video

In deze video zie je een overzicht van de hoofdfuncties van de digitale leeromgeving.

 

Heb je vragen?

Neem contact op met de contactpersoon op je school. 

 

 

Wij hebben er zin in, tot snel!

 

Aerobe team

 

Bij Aerobe gaan we voor eigentijds en vooruitstrevend onderwijs. Het onderwijs van nu. We maken het makkelijk om op een vernieuwende manier te leren, samen te werken en te communiceren. Met een open leerplatform, dat ook naadloos aan kan sluiten op een bestaande omgeving. Kies uit één of meerdere modules en bepaal zelf wat het beste bij jou of je organisatie past. Zo maken we samen onderwijs van nu mogelijk. Vandaag, morgen en in de toekomst.