Samen naar onderwijs van nu

Op een vernieuwende manier leren, samenwerken en communiceren. Dat is en blijft een uitdaging. Bij Aerobe maken we het je makkelijk. Met een open leerplatform, dat naadloos aan kan sluiten op een bestaande omgeving. Kies modules en bepaal zelf wat het beste bij jou of je organisatie past. Zo maken we samen onderwijs van nu mogelijk.

Word jij onze collega?
Bestel Google licenties

We werken samen met:

Onderwijs van nu voor iedereen

Leerkrachten | Zelfredzaamheid

Zelfredzaamheid

Alle dagelijkse zaken regel je zelf, wanneer dat jou uitkomt. Je bereidt de les voor door jouw lesinhoud klaar te zetten inclusief leerdoelen. Je zet de leerlingen aan het werk, monitort hun activiteit en volgt de persoonlijke ontwikkeling in een digitaal portfolio.
ICT Coördinator | Modulaire opbouw

Modulaire opbouw

Met de modulaire opbouw kan je flexibel verder groeien in het leerplatform. Hierdoor sluit Aerobe altijd goed aan op wensen van nu én later. Alle technische randvoorwaarden zijn in hoge mate geautomatiseerd. Zo is tijdrovend en complex beheer overbodig.
Schoolleider | Coaching voor succes

Coaching voor succes

Bij Aerobe vinden we begeleiding belangrijk, van leerling tot directie. We willen zo veel mogelijk ontzorgen, zodat het platform onderdeel uit gaat maken van het dagelijkse werk op de school. We stellen hiervoor samen een groeiplan op en coachen bij de uitvoering.

Het open leerplatform met losse modules

Aerobe is een modulair en flexibel leerplatform geschikt voor traditioneel, project- én thematisch onderwijs voor het PO, SO, VO en MBO. We sluiten naadloos aan bij de omgeving die je al hebt. En je kan de bestaande leeromgeving geleidelijk verrijken. Jij bepaalt waarmee én het tempo waarin. Aerobe is voor iedereen intuïtief te bedienen. En om het nog makkelijker te maken, helpen we met begeleiding en instructie. Zo gaan we samen op weg om je leerdoelen te verwezenlijken.

Digitale LeerOmgeving

De DLO module helpt de les te organiseren en arrangeren. Het is gemakkelijk in gebruik. Hiermee faciliteren we gepersonaliseerd leren en lesgeven, in een veilige en intuïtieve omgeving. Zo houd je meer netto tijd over voor de les.

Leer Management Systeem

In de LMS module werken leerlingen zelfstandig met behulp van een digitaal portfolio aan leerdoelen. Het leerproces en de voortgang is hierbij helder inzichtelijk voor zowel leerkracht als leerling. De focus ligt altijd op de ontwikkeling van de leerling.

Digitale WerkOmgeving

De DWO module is voor alle medewerkers. Hier zijn de school- en bovenschoolse werkprocessen ondergebracht. Zo kan je makkelijk informatie delen, samenwerken in documenten en inzicht hebben in gepersonaliseerde informatie. En wordt leren, (samen)werken en meer plezier hebben makkelijk voor iedereen.

Connect

Aerobe Connect is de basis module die zorgt voor een koppeling met je externe systemen. Zo ben je altijd realtime verbonden met de juiste informatie.

Insight

Aerobe Insight geeft inzicht hoe Aerobe in je organisatie omarmd en gebruikt wordt. Met dashboards zie je de frequentie en duur van het gebruik. Ook kan je exact volgen hoe vaak apps worden gebruikt. Zo kan je monitoren en richting geven.

Bekijk de modules
Ontdek welke oplossingen bij je passen
Bekijk de modules
Ontdek welke oplossingen bij je passen

Aerobe nodigt je uit

Vraag een kennismakingsgesprek aan of download de brochure.

We nemen graag contact met je op

Geheel vrijblijvend
Download hier de brochure.
  • Aanpak en uitleg modules
  • Abonnementstructuur
  • Makkelijk te delen met collega's
Brochure aanvragen

We schrijven ook over de digitale transformatie in het onderwijs

  • De status quo bias in het onderwijs
  • SIVON beveelt betaalde Google Workspace versies aan voor gegarandeerde veiligheid
  • IT uitbesteden: Kans of valstrik?
  • Hoe een bestemmingsplan helpt bij het realiseren van ambities
  • Klantverhaal: Hoe Aerobe de beheer(s)tijd voor RVKO heeft gehalveerd
  • Normenkader IBP: Weten hoe je er nu voor staat