Krijg grip op je Google Workspace

Aerobe | RedorBlue is Certified Google for Education partner. Dat betekent dat je Google licenties bij ons kan bestellen. Wij hebben kennis over de verschillende licenties van Google en voorzien je van deskundig en persoonlijk advies. Daarnaast leveren wij je support bij de opstart, de inrichting en/of doorlopende support om de continuïteit en veiligheid van je Workspace te borgen. Als Google Partner hebben toegang tot de support desk van Google. Goede support is maatwerk! Graag maken we een afspraak met je om te bespreken wat jouw wensen zijn. Het Aerobe Team staat voor je klaar!

Informatie aanvragen
Afspraak plannen

Welke Google licenties zijn er voor het onderwijs

Google Chrome Education Upgrade licentie

Met een Chrome Education Upgrade licentie beheer je een Chromebook volledig. Het is een doorlopende licentie voor de levensduur van de gekoppelde Chromebook. De licenties worden aan jouw Google Workspace toegevoegd waarna je deze kunt koppelen aan de Chromebook van jouw keuze.

 

Google Workspace for Education (GWfE) Fundamentals

Fundamentals is een reeks gratis tools voor het onderwijs waarmee je via een beveiligd platform mogelijkheden hebt voor gezamenlijk leren, samenwerken en communiceren.

 

GWfE Standard

Education Standard biedt een sterker beveiligde leeromgeving met proactieve beveiligings- en analysetools. Deze versie bouwt voort op de mogelijkheden van Education Fundamentals.

 

GWfE Teaching and Learning

T&L is speciaal bedoeld voor leerkrachten. T&L bouwt voort op de mogelijkheden van Education Fundamentals of Education Standard. Deze versie biedt mogelijkheden om leermomenten grotere impact te geven dankzij geavanceerde videocommunicatie, uitgebreide lesgroepfunctionaliteit en tools om academische integriteit te bevorderen.

 

GWfE Education Plus

Education Plus is de krachtigste Google Workspace for Education-versie. Dit pakket bevat alle geoptimaliseerde beveiligings- en analysefuncties en premium tools voor lesgeven en leren van Education Standard en de Teaching and Learning Upgrade, plus nog meer.

Hulp bij je keuze?

Plan een informatiegesprek of doe een informatieaanvraag bij ons.

Informatieaanvraag

Meer informatie? Plan een online afspraak met onze Servicedesk.
  • Inhoudelijke kennis
  • Advies op maat
  • Toegang tot demo-omgeving
Afspraak plannen