Insight

Aerobe Insight geeft je zicht op het platformgebruik bij je school of stichting. Door maatwerk dashboards zie je in een oogopslag hoe het applicatie- en functie gebruik is. Hierdoor kun je de adoptie nauw monitoren en bijsturen waar nodig. Je hebt zicht op ongebruikte betaalde applicaties, maar ziet ook  waar extra functionele begeleiding nodig is.

Aerobe-1287081490

Adoptie

Je investeert in het gebruik van Aerobe om je visie op leren te realiseren. Dat stopt niet bij het hebben van toegang tot het platform. Sterker nog, daar begint het pas. Wordt het platform ook echt gebruikt? In welk tempo kunnen we groeien door meer functionaliteit aan te zetten? En waar wel en waar nog niet en waarom niet? Een goede adoptie levert rendement op in tijd en investering en versnelt daarbij het behalen van de visie op leren van de school.

 

Meten is weten

Moeten we extra instructie geven, meer aan begeleiding op de school zelf doen? Dit alles begint met het hebben van inzicht in het gebruik. Op basis daarvan ga je bijsturen en opnieuw meten. Op deze wijze ben je gericht aan het optimaliseren.

 

Dashboard

Insight wordt geleverd met een set van basis dashboards. Kun je hier niet mee uit de voeten of heb je speciale wensen? Laat het ons weten dan maken we een maatwerk dashboard voor je aan.

Bekijk de modules
Meer weten over de modules van Aerobe?