Connect

Connect is de Aerobe basismodule die zorgt voor een koppeling met je externe systemen. Zo ben je altijd realtime verbonden met de juiste informatie. Wijzigingen in je leerlingadministratiesysteem worden automatisch verwerkt in Aerobe. En je hoeft geen handmatige account beheerwijzigingen te doen. Zo bespaar je op beheerkosten en tijd.

Aerobe-694350582

Alles begint met Connect

Connect zorgt dat je altijd verbonden bent met de juiste systemen. Van automatisch verwerken tot makkelijk inloggen.

Aerobe Sync

Koppelingen met externe systemen

Connect draagt zorg voor de koppelingen met bronsystemen, zoals je leerlingadministratiesysteem, je financiële systeem, Google en/of Microsoft en Basispoort voor het PO. Door het gebruik van deze koppelingen zijn de Aerobe-accounts altijd up-to-date. En dit geldt ook voor de groeps- en vakindelingen en de schooljaarovergang.
Connectoren

De beste connectoren

Connect maakt voor de koppelingen gebruik van connectoren. Er is een scala van connectoren beschikbaar, waaronder Google, Microsoft, ParnasSys, Esis, Magister, SomToDay, AFAS en Red Spider.
Login-1

Optimaal inloggen

Connect zorgt er ook voor dat de leerlingen met één keer inloggen (Single Sign-On) toegang hebben tot applicaties uit de app bibliotheek van school. In Connect kun je verder ook nog bepalen waarmee je inlogt, bijvoorbeeld met je Aerobe, Google of Microsoft account of met een Aerobe pas met een QR-code.

Wil je meer weten over alle modules van Aerobe?

Bekijk de modules