Leer management systeem

LMS maakt leren zichtbaar. Digitaal portfolio, taakmanagement en het curriculum geïntegreerd op één plek. Elke leerling bouwt in LMS een persoonlijk portfolio op waardoor hij meer grip heeft op zijn eigen ontwikkeling.

Aerobe-1130983073-2

Optimale ondersteuning met LMS

LMS ondersteunt de leerkracht in de onderwijskundige kant van het lesgeven. Van uitdelen van lestaken tot het volgen van de ontwikkeling van de leerling.

Aerobe portfolio

Vergroten eigenaarschap leerling

Een digitaal portfolio waar de leerling zelf het eigen werk kan etaleren. In de vorm van een foto, document, spraakbericht of video. Volg de ontwikkeling van de leerling 'realtime'. Met behulp van visuele weergaven die jij als school hebt gekozen.
2-3

Daag leerlingen uit met lestaken

Kies voor één of meerdere (vakoverstijgende) leerdoelen en koppel daaraan een groeps- of individueel project. Gebruik daarvoor eigen lesmateriaal of die van een methode. Deel of hergebruik lestaken uit de bibliotheek van jouw school. Beoordeel als leerkracht individueel of in één keer de hele klas met jouw gewenste beoordelingsmodel (summatief of formatief). Het resultaat is zichtbaar in het portfolio van de leerling.
3-Jun-02-2022-11-45-09-94-AM

Bepaal je leerdoelen voor een periode

Kies als leerkracht om te werken met een klein aantal leerdoelen of met een uitgebreid leerplan. Selecteer de standaard leerdoelen van bijvoorbeeld SLO of formuleer ze zelf. Stel competentielijsten samen en maak je eigen rapportage. De leerling ziet zijn voortgang terug in het persoonlijke portfolio.

Meer weten over de modules van Aerobe?

Bekijk de modules