Leer management systeem

Digitaal portfolio, taakmanagement en leerdoelen geïntegreerd op één plek. Elke leerling bouwt in LMS een persoonlijk portfolio op waardoor hij meer grip heeft op zijn eigen ontwikkeling.

Aerobe-1130983073-2

Optimale ondersteuning met LMS

Het LMS ondersteunt de leerkracht in de onderwijskundige kant van het lesgeven. Van leerdoelen behalen tot een digitaal portfolio.

digitaal portfolio Aerobe

Vergroten eigenaarschap leerling

Met een digitaal portfolio waar de leerling zelf het eigen werk kan etaleren. Mogelijk door middel van een foto, document, spraakbericht of video. Het geeft een overzicht van behaalde leerdoelen per vak of leergebied. En de leerling kan aangeven aan welke leerdoelen hij wil werken de komende tijd.
2-3

Daag leerlingen uit met taken

Kies voor een klassikale taak, groeps- of individuele opdracht en koppel het aan één of meerdere leerdoelen. Laat de leerling reflecteren op eigen werk. Beoordeel als leerkracht individueel of in één keer de hele klas. En voeg taken waar de leerling trots op mag zijn toe aan het persoonlijk portfolio.
3-Jun-02-2022-11-45-09-94-AM

Bepaal je leerdoelen voor een periode

Kies als leerkracht om te werken met een klein aantal leerdoelen of met een uitgebreid leerplan. Selecteer de standaard leerdoelen van bijvoorbeeld SLO of formuleer ze zelf. De leerling ziet zijn voortgang van behaalde leerdoelen terug in het persoonlijke portfolio.

Meer weten over de modules van Aerobe?

Bekijk de modules