De wereld wordt steeds digitaler. Mensen zijn steeds meer verbonden, we doen bijna alles online. Zoals communiceren, leren, praten, elkaar verbeteren, delen, aanvullen en plezier hebben. Daarom is het zo belangrijk om optimaal samen te kunnen werken in de cloud. Bij Aerobe zien we als geen ander de voordelen en het belang hiervan. We faciliteren het allemaal graag. Met onze producten, web services en tailor-made apps. Flexibel op abonnementsbasis, met optimale mogelijkheden en oplossingen. Want… samenwerken is alles.

Hier zijn we trots op

Tailor-made apps

Een web app op maat kan een goede oplossing zijn voor een organisatie of bedrijf. Bijvoorbeeld om processen en communicatie optimaler te laten verlopen, tijdwinst te behalen of gewoon dingen makkelijker te maken. We bespreken graag samen de mogelijkheden om je uitdaging te vertalen naar een online app.

Bekijk onze cases

Onze web services

Bij Aerobe hebben we samenwerken hoog in het vaandel. Dus vinden we het vanzelfsprekend dat we verder gaan dan alleen producten en tailor-made apps. We nodigen je uit om ook gebruik te maken van onze web services.

Domein

Een eigen domein, e-mail op je eigen domeinnaam ontvangen. Dat soort dingen zijn heel belangrijk als het gaat om optimaal functioneren of samenwerken. Daarom verzorgt Aerobe ook met alle plezier alles voor je domeinnaam en domeinregistratie.

Hosting

Je website, die wil je optimaal laten werken en bereikbaar maken. Klinkt als een randvoorwaarde, maar is wél heel belangrijk vinden wij! Daarom biedt Aerobe als service ook hosting aan. Waarom verder zoeken als dit ook gewoon bij Aerobe kan?

CMS

Met behulp van ons WordPress platform kunnen wij samen met jou een website  opzetten waar steeds meer mee mogelijk is. En die met minimale inspanning zelf te beheren is en makkelijk aan te passen.

Datamigratie

Aerobe heeft  diverse apps ontwikkeld om grote hoeveelheden bestanden gestroomlijnd te kopiëren naar onder andere Google Drive, OneDrive en Sharepoint Online. Dit bespaart een hoop tijd en voorkomt handmatige fouten.